Wat doen wij?

Wij werken voor particulieren, bedrijven, verzorging's tehuizen en aanleunwoningen

Strijken: wij strijken per stuk en apart per opdracht. Uw opdracht wordt verpakt en voorzien van uw naam. Wij sturen uiterlijk binnen 1 week u een bericht als alles klaar is. Het betalen van uw strijkgoed is altijd achteraf bij het afhalen van uw opdracht. Er wordt met professioneel apparatuur gewerkt.

Wassen: wij wassen per machine, wit of bonte was gescheiden van elkaar en altijd per opdracht. Wij garanderen dat er niet wordt gewassen met andermans wasgoed. De was service wordt altijd in combinatie met strijken verzorgt. Wij wassen met A merk wasmiddelen en wasparfum. Tevens is wasparfum ook bij ons te verkrijgen.

Ophaal- bezorg service: op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag ochtend halen en/of bezorgen wij uw opdracht. Voor uw gemak, vaste chauffeur en indien wekelijks terugkerend, vaste dag en tijd mogelijk.

Labelen van kleding: omdat wij per opdracht werken is labelen van kleding voor ons niet nodig.

Financieel: vaste wekelijkse klanten en bedrijven dat i.c.m. wassen, strijken en ophalen/ bezorg services afnemen, mogen einde van de maand het openstaand bedrag overmaken. Er is ook automatische incasso mogelijk.

Wasparfum: bij ons op lokatie kunt u wasparfum ruiken en kopen. Het assortiment van www.wasparfum.nl is ook bij ons te verkrijgen per stuk en 100 en 500 ml.