U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

06 - 42 58 32 670606 - 42 58 32 67

de WAS  en STRIJKSERVICE  van Eindhoven

fris gewassen en strak gestreken en dit al ruim 11 jaar

Onze diensten:

  • Wasservice. U kunt uw wasgoed afleveren bij Strijkservice Marleen Eindhoven en wij zullen deze voor u wassen, drogen, strijken en opvouwen. Onze wasservice is alleen i.c.m strijken mogelijk.
  • Chemisch reinigen en stoomreinigen. Voor kleding die niet gewassen kan worden gebruiken we delicate en milieuvriendelijke reinigingsmethoden. Afhankelijk van het soort kleding en de mate waarin deze is bevuild kan het reinigen alleen bij de stomerij gebeuren. Wij zijn een depot!
  • Strijkservice. Als u niet thuis wilt strijken, breng dan uw gewassen kleding en huishoudtextiel naar ons en we zullen deze zorgvuldig voor u strijken. Wilt u uw kleding op een hanger terug ontvangen? Zorg er dan voor dat u kledinghangers erbij levert.
  • Ophalen en/of bezorgen. Wanneer u geen tijd heeft om uw strijkgoed te brengen, kunnen wij u ook van dienst zijn. 

wassen - drogen - strijken - ophalen - bezorgen - stomerij, voor particulieren, bedrijven en bewoners van verzorgingtehuizen of aanleunwoningen. Dit alles op 1 adres!

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?